" />

ΚΑΤΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ IMPROV

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δύο μήνες γεμάτοι improv! Παραστάσεις γεμάτες αυθόρμητο χιούμορ, άγριο γέλιο και αυτοσχεδιασμό!
Δεν ξέρεις τι είναι το improv; Μια δοκιμή θα σε πείσει!

7 διαφορετικές ομάδες αυτοσχεδιασμού (improv): Vichi Munigli, WHOOSH, Valedictorians, SANS, Improvlepto, Raining Cats And Bats και Πιτσικόκοι, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν έναν απολαυστικό μήνα (ή και παραπάνω)! Μαζί με αυτούς, όπως πάντα στο improv, θα είστε κι εσείς για να δώσετε τις εμπνεύσεις σας, τις ιδέες σας, μα πάνω από όλα τη θετική σας διάθεση!

Τετάρτη 13/12: Vichi Munigli – Αυτοσχεδιαστικά Παιχνίδια
Οι Vichi Munigli (Βίκι Μουνίλι) σας προσκαλούν στην πρώτη τους παράσταση με αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια που δεν έχετε ξαναδεί (ή και όχι). Υπόσχονται να σας κάνουν να αναρωτηθείτε για το τι είναι προφανές, τι τρώει ο κόκκινος κόνδορας του Κονγκό και αν ισχύει η γραμμικότητα του χρόνου. Ελάτε να γελάσετε, ή τουλάχιστον να ρουθουνίσετε έντονα αέρα από την μύτη σας!

Πέμπτη 14/12: WHOOSH – Improv Show in English
WHOOSH brings together Greece/UK, Germany, France, and the United States to form an English-language improv troupe based in Athens. We first met at EMBROS theatre in Psirri, there we discovered a shared joy in the spontaneous and wacky. While experimenting with creating unplanned and unscripted performances together, we recognised our penchant for bursting out into improvisational musical theatrics. Ever since we have been honing our rhythm and rhyming lungs. Performing both traditional and sing-a-long adventures in improv, we invite you to join our expanded game of WOOSH.

Τετάρτη 20/12: Valedictorians – Improv Βαριετέ

Τετάρτη 10/01 : SANS – Spoiler Alert
Οι ταινίες αντιγράφουν τη ζωή. Ή μήπως το αντίθετο; Δύο άνθρωποι μπορεί να έχουν δει την ίδια
ταινία αλλά πώς επηρέασε τον καθένα τους; Θα το ανακαλύψουμε παρακολουθώντας ΚΑΙ αυτούς ΚΑΙ
την ταινία, ή τουλάχιστον όποιο κομμάτι της θυμούνται! SPOILER ALERT!
Η καινούρια παράσταση των SANS Improv Troupe επιστρέφει στις 4 Οκτωβρίου στο θέατρο NOUS.
Οι SANS Improv Troupe είναι μια ομάδα αυτοσχεδιαστικού θεάτρου που δημιουργήθηκε στην Αθήνα
το 2018 και από τότε είναι ενεργή τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή σκηνή. Κάθε μέλος της φέρνει
μια διαφορετική δυναμική στην ομάδα, κάνοντας τις παραστάσεις τους κάθε άλλο παρά συνηθισμένες.
Αν δεν βρίσκονται πάνω στη σκηνή, θα τους βρείτε συνήθως γύρω από ένα τραπέζι με πληθώρα
επιτραπέζιων, καρτών και ζαριών.

Τετάρτη 17/01: TBA

Τετάρτη 24/01: Improvlepto

Τετάρτη 31/01: Raining Cats And Bats – Ανάκριση
Ένας εντελώς απροσδόκητος φόνος συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι γνώριζαν τον νεκρό και έτσι όλοι είναι ύποπτοι. Αρχίζουν οι ανακρίσεις και μαζί τους ξετυλίγεται η ιστορία. Ποιος είχε το μεγαλύτερο κίνητρο και ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος; Τα μέλη του κοινού θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι ανακριτές ακούν την ίδια ιστορία από διαφορετικές οπτικές γωνίες, πρέπει να λύσουν το μυστήριο και να αποφασίσουν όλοι μαζί ποιος είναι ο ένοχος. Καθώς συγκεντρώνονται όλο και περισσότερα στοιχεία, ο δολοφόνος ανακαλύπτεται και οι επιθεωρητές, σε μια δραματική δημόσια ανακοίνωση, αποκαλύπτουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη δολοφονία.
Τι έχει να πει η/ο ένοχος; Μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω από το προφανές; Στην παράσταση θα βρούμε μαζί τις απαντήσεις.
Στο Improv μαθαίνουμε την ιστορία του έργου μαζί με τους θεατές, οπότε είναι αδύνατον να ξέρουμε από πριν το έργο μας.
Kάθε μας παράσταση είναι διαφορετική. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, καθώς η έμπνευσή μας προέρχεται από το εκάστοτε κοινό εκείνης της βραδιάς.
Μία παράσταση που θα δείτε μόνο εσείς και κανένας άλλος, ποτέ ξανά, πουθενά σε όλο τον κόσμο!

Τετάρτη 07/02: Λενιώ και Πιπίτσα – Golden Escapades
Η Λενιώ και η Πιπίτσα είναι ένα ντουέτο που σχηματίστηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός improv show στις 19 Δεκεμβρίου 2021. Από τότε οι δύο γιαγιάδες εμφανίστηκαν σε improv παραστάσεις άλλων ομάδων, αλλά μέχρι τώρα ποτέ δεν έκαναν τη δική τους.
Το “Golden Escapades: Grannies on the Go” είναι μια θεατρική διαδρομή που ακολουθεί τις δύο δυναμικές γιαγιάδες καθώς ξεκινούν μια ενιαία, γεμάτη δράση απόδραση.

Τετάρτη 14/02: TBA

Τετάρτη 21/02: Πιτσικόκοι
Ετοιμαστείτε για μια νύχτα γέλιου, όπου κάθε έμπνευση ξεκλειδώνει ένα βασίλειο άγνωστης φρίκης. Νύχτα μου είσαι για ένα μάτσο Πιτσικόκους που κανείς ποτέ δεν θα μας τον ξεχάσει;
-“Τα παιδιά είναι αυθεντίες στο είδος τους, πολύ εξυπηρετικοί σε ό,τι ζητήσεις και κάθε νέο πράγμα που προσφέρουν σου μένει αξέχαστο. 10/10 από τα καλύτερα βρώμικα που έχω φάει.”

Τετάρτη 28/02: Raining Cats And Bats – Ανάκριση

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ

Vichi Munigli

WHOOSH

Valedictorians

SANS

Improvlepto

Raining Cats And Bats

Πιτσικόκοι